crossfit

Crossfit

Harjoitus- ja urheilumuoto, josta nykyään käytetään nimitystä crossfit, kehittyi pitkän ajan kuluessa coach Greg Classmanin johdolla. Crossfit (“ristiin harjoittelu”) harjoittaa urheilussa, liikunnassa ja jokapäiväisessä elämässä tarvittavia ominaisuuksia mahdollisimman monipuolisesti. Eli sen sijaan, että harjoitettaisiin vain yksittäisiä lihaksia, crossfitissä harjoitetaan liikkeitä ja liikkumista, joissa korostetaan ihmisen luonnollisia liikeratoja.

Crossfitin yksi erikoisuus on se, että se ei liikuntamuotona erikoistu mihinkään tiettyyn lajiin tai taitoon. Tähtäin on siinä, että harjoittelu tekee liikkujasta terveen, vahvan ja hyväkuntoisen. Tehokkaat, monipuoliset ja toimivat harjoitukset takaavat varman ja nopean kehityksen. Harjoitukset myös vaihtelevat päivittäin, joten ne eivät ole koskaan tylsiä.

On-Ramp alkeiskurssi

Harjoittelun aloittaminen Crossfit Kemijärvi -salilla tapahtuu käymällä On-Ramp -kurssi. Kurssilla käydään läpi pienryhmässä olennaiset liiketekniikat perusteellisesti ja samalla kurssilainen perehdytetään erityyppisiin crossfit-harjoituksiin. On-Ramp -kurssi soveltuu kaikille kunnosta, urheilu- tai liikuntataustasta, Iästä ja painosta riippumatta.

On-Ramp kurssin ovh on 149€. Hinta sisältää On-Ramp -kurssin ja maksuttoman kuukauden treenioikeuden.

Mikäli omaat mielestäsi hyvät valmiudet crossfit-harjoitteluun ilman On-Ramp -kurssia, tulee sinun suorittaa näyttö valmentajalle. Näyttötunnilla katsotaan ovatko tekniikka ja taidot riittävät tunneille osallistumiselle. Näyttötunti sovitaan aina henkilökohtaisesti valmentajan kanssa.

Ota yhteyttä: 040 418 1199

Tarkista alkavien On-Ramp -kurssien tilanne, ja ilmoittaudu kurssille WODconnectin kautta.

Matalan kynnyksen crossfit

Matalan kynnyksen crossfit on tarkoitettu sinulle, joka allekirjoittaa edes yhden alla olevasta listasta:

  • Olet ollut treenaamatta vuosia tai et ole koskaan oikein treenannut mitään.
  • Kuntosi on niin huono, ettet uskalla aloittaa ohjattua liikuntaa, koska pelkäät ettet selviä.
  • Et halua aloittaa treenejä, koska pelkäät että muut ihmiset ovat paljon parempikuntoisia ja sinä erotut joukosta.
  • Hengästyt jo muutamasta portaasta etkä voisi kuvitellakaan esimerkiksi juoksevasi.
  • Sinulle on saattanut kertyä ylipainoakin ja tuntuu, että se estää sinua tekemästä paljon asioita, joita haluaisit tehdä.
  • Arjessa jaksaminen on koko ajan tai välillä haastavaa.
  • Pelkäät, että voimasi ja terveytesi menee huonommaksi koko ajan.
  • Haluat nauttia kaikista elämän tarjoamista mahdollisuuksista ilman huolta jaksamisesta tai pystymisestä.
  • Et oikein tiedä mistä aloittaisit, mutta haluaisit kipeästi muutosta elämääsi.

Tavoitteemme

Meidän tavoitteemme on saada terveytesi, kuntosi, itsetuntosi ja sitä kautta koko elämäsi reilusti parempaan suuntaan pysyvästi. Haluamme että tulet löytämään liikkumisen ja onnistumisen ilon elämääsi. MKCF (matalan kynnyksen crossfit) -ryhmän tunneilla on vain vertaisiasi, joten pärjäämistä ei tarvitse jännittää. Mikään ei ole motivoivampaa kuin toisen ihmisen tuki ja tsemppaus.

Treenit sisältävät toiminnallista liikuntaa, joka tukee arjessa jaksamista ja ihmisen luontaisia liikkeitä. Huomioimme jokaisen mahdolliset yksilölliset rajoitteet (ylipaino, liikkuvuus, vammat, selkä-, polvi-, tms. kivut tms.). Jokainen treenaa juuri omalle kuntotasolleen sopivalla tavalla.

Mukaan tarvitset vain iloista mieltä, vesipullon sekä normaalit sisätreeni-vaatteet.

Ota yhteyttä!